top of page

​Mandskabsudlejning til byggebranchen

Byggeprojekt

Når du mangler mandskab med kort varsel, er det vigtigt, du ikke går ned på kvaliteten af gode håndværkere. Hos Cph-diamant ApS finder du både faglært og ufaglært arbejdskraft, som du kan hyre som vikar til korte eller længere ansættelses-perioder. Uanset om du skal bruge en ekstra hånd til et enkelt projekt eller har flere opgaver, der skal varetages, står vi klar til at hjælpe dig.

Byggeplads
Cementering gulv

Udførelse af arbejde og ansvarsfraskrivelse

Medarbejderen fra stiller op og er klar til at arbejde, men det er dig som kunde, der sætter medarbejderen i gang med arbejdet. Du har ansvaret for at informere medarbejderen om det, der skal laves løbende gennem dagen – vi står blot for mandskabsudlejningen. Alle medarbejdere har selv personligt sikkerhedsudstyr (sko, hjelm og vest), som de altid skal medbringe. Alt andet udstyr skal du som kunde stille til rådighed.

Kraner

Du skal selv have styr på forsikringerne

Det er dig som kunde, der har instruktionsbeføjelsen over den lejede medarbejder og derfor også dig som kunde, der er ansvarlig for eventuelle mangler ved det udførte arbejde samt eventuel(le) arbejdsskade(r), som den lejede medarbejder må pådrage sig. Ligeledes er det dig som kunde, der er ansvarlig for evt. skade, den lejede medarbejder må forårsage på ting og personer. Som følge heraf er det dig som kunde, der har pligt til at sørge for, at en lejet medarbejder er dækket af en arbejdsskadeforsikring samt eventuel ansvarsforsikring. Cph-diamant ApS  fraskriver sig ethvert ansvar som følge af fejl og mangler i arbejdet udført af en udlejet medarbejder, herunder direkte såvel som indirekte tab.

Sikkerhed og kvalitet altid i top

Idet vi kan bryste os både af ufaglært og faglært arbejdskraft, forstår vi at tilpasse os dine behov alt efter, hvad du har brug for af mandskabsudlejning. Vores arbejdskraft har bred erfaring og stærkt gåpåmod, og vi finder altid det mandskab, der passer bedst til netop dit projekt og din virksomhed. På den måde har vi de bedste odds for at de vikarer, vi sender ud, er et godt match med jeres team. Skulle der opstå det mindste, er vi hurtige til at reagere og finde en effektiv løsning for dig og din virksomhed.

Ved sygdom og udeblivelse
Skulle det ske, at en medarbejder bliver syg, vil vi bestræbe os på at sende en anden hurtigst muligt. Cph-diamant ApS er uden ansvar for en medarbejderens sygdom og kan ikke stilles til ansvar herfor.

Kontakt os og hør om vores mandskabsudlejning

Står du overfor et nyt større byggeprojekt eller har jeres virksomhed flere opgaver på hænderne, end jeres mandskab kan klare? Så kontakt vores mandskabsudlejning i dag, og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Vi står altid klar til at høre om nye projekter og er hurtige til at finde de vikarer, der er klar på opgaven – og giver altid et godt bud på en pris, nu hvor vi er i gang.

Vi kan fanges på telefon 61767674, via e-mail på cph-diamant.aps@outlook.dk eller gennem vores kontaktformular på hjemmesiden. Vi sørger altid for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

bottom of page